Search found 57 matches

by kmg454
Mon Feb 08, 2021 8:11 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Images not deleted when using filter Purge when disk full
Replies: 9
Views: 962

Re: Images not deleted when using filter Purge when disk full

.117947 zmaudit[4128].INF [main:199] [Auditing All Storage Areas] Deleted 10 log table entries by time Deleted 10 log table entries by time Deleted 10 log table entries by time Deleted 10 log table entries by time Deleted 2 log table entries by time Deleted 0 log table entries by time This is also n...
by kmg454
Fri Feb 05, 2021 12:00 pm
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Images not deleted when using filter Purge when disk full
Replies: 9
Views: 962

Re: Images not deleted when using filter Purge when disk full

The system is running on a Ubuntu 16.04 server for many years without any problem but after update to the 1.35.16 version the problem start.

Just tried to delete all the filters and setup them again, maybe this will help.
by kmg454
Fri Feb 05, 2021 8:15 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Images not deleted when using filter Purge when disk full
Replies: 9
Views: 962

Re: Images not deleted when using filter Purge when disk full

Just tried set to 200 entries but no difference. The entries are removed from the database but images still remains on disk
by kmg454
Thu Feb 04, 2021 10:01 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Images not deleted when using filter Purge when disk full
Replies: 9
Views: 962

Re: Images not deleted when using filter Purge when disk full

I checked the filter many times but can not find what is wrong.

It is set when disk percent is greater the 50 Purge all first 800 entries.

It is removing the entries but only from the database and not the images.
by kmg454
Thu Feb 04, 2021 8:53 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Images not deleted when using filter Purge when disk full
Replies: 9
Views: 962

Images not deleted when using filter Purge when disk full

I am using a filter Purge when disk full, the filter is set to 50% and it works for many years. But after upgrading to version 1.35.16 the filter only clears the database entries but all the images still remain on disk. So Zoneminder is not recording anymore because when something is recorded the di...
by kmg454
Thu Feb 04, 2021 8:40 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: No events saving, thumbnails etc, 0kb used
Replies: 7
Views: 963

Re: No events saving, thumbnails etc, 0kb used

I have the same problem and this happens when i use a filter Purge when disk full. This filter is set to 50% on my side. But when I reached the 50% it clears only the database but the images still remains on disk. So the filter becomes in a loop if something is recorded it reach always more then the...
by kmg454
Fri Aug 07, 2020 11:28 am
Forum: ZoneMinder 1.35.x
Topic: Events not playing follow up events in Firefox
Replies: 0
Views: 669

Events not playing follow up events in Firefox

When I want to view my events with Firefox it was playing all the follow up events, now it just played one event at a time.
This happens only with my older cams, the latest cams with sound play as expected.

Also setting the language under options is not working.

We use Ubuntu 16.04LTS
by kmg454
Wed Aug 30, 2017 5:36 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Camera wil not reconnect after signal lost
Replies: 2
Views: 1400

Re: Camera wil not reconnect after signal lost

2017-08-30 19:33:54.063127 zmc_m1 10206 ERR Unable to open input rtsp://IP:8072/user=...n_password=...k_channel=1_stream=0.sdp?tcp due to: Operation now in progress zm_ffmpeg_camera.cpp 269 2017-08-30 19:33:45.040907 zmc_m1 10206 ERR Unable to open input rtsp://IP:8072/user=...n_password=...k_channe...
by kmg454
Wed Aug 30, 2017 2:29 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Working 100% and still a log full errors
Replies: 0
Views: 1251

Working 100% and still a log full errors

In my opinion my Zoneminder 1.30.4 is running 100%.under Ubuntu 16.04 I have 10 IP cams running outside my LAN and I got them al working fine I can see the streams, and events. But the logfiles is still full of errors like below.. 2017-08-30 16:26:08.348180 zmwatch 19736 ERR Error getting last captu...
by kmg454
Wed Aug 30, 2017 1:52 pm
Forum: ZoneMinder 1.28.x
Topic: Zoneminder plugin for Kodi/XBMC
Replies: 30
Views: 39383

Re: Zoneminder plugin for Kodi/XBMC

The plugin works very good but the montage view does nothing, any plans to make this working?
by kmg454
Wed Aug 30, 2017 11:44 am
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Strange behavior webbrowsers
Replies: 3
Views: 1378

Strange behavior webbrowsers

Since a couple of days the web interface of Zoneminder is acting weird in Firefox and Chrome. In Firefox 55.0.2 the links like Montage, close etc. are going on and off sometimes you can click on the link next second the link is not click-able and after a few seconds you can Click again. I know this ...
by kmg454
Tue Aug 29, 2017 1:44 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Empty frames
Replies: 2
Views: 1235

Re: Empty frames

It's the same here, searched the log files but can't find anything about it.
by kmg454
Tue Aug 29, 2017 7:02 am
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Empty frames
Replies: 2
Views: 1235

Empty frames

Last night we had a lot of bugs flying around triggering my cam, it result in many recordings. But if you see the picture sometimes there are empty frames I can not find out why. The pre and post buffers are on 25 and 50, so one recording must be at least 76 frames http://www.velthuizen.nl/forum/zm1...
by kmg454
Mon Aug 28, 2017 1:51 pm
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Live events counter on my website
Replies: 40
Views: 14819

Re: Live events counter on my website

So far as I know X10 motion detectors works only on a local system because you use a USB port, and our Zoneminder runs on a server in my data center 50 miles from here..
by kmg454
Mon Aug 28, 2017 7:44 am
Forum: ZoneMinder 1.30.x
Topic: Camera wil not reconnect after signal lost
Replies: 2
Views: 1400

Camera wil not reconnect after signal lost

Sometimes one of my camera's will lost the connection with ZM and after a while it will come back on-line so far so good. But on some days the camera will not reconnect and I have to open the settings window and click on save to reconnect again or restart ZM. I guess that ZM is trying to reconnect b...